storybound-alueelliset-SME-palvelut.jpg
 

Länsi-Uusimaa

Varsinais-Suomi

 
SME-lansi-uusimaa-ja-varsinais-suomi.jpg
 

Alueelliset
SME-palvelut

Olemme erikoistuneet Länsi-Uusimaalla ja Varsinais-Suomessa toimivien pienten ja keskisuurten yritysten markkinointiviestinnän toteuttamiseen. Ymmärrämme paikalliset ja kasvavan yrityksen haasteet sekä tunnistamme parhaat markkinointiviestinnän ja kohdentamisen ratkaisut - teille sopivalla budjetilla.
 

Miksi palvelu on tarpeellinen
Uskomme, että alueellisen osaamisen, paikallismedioiden ja valtakunnallisen kiinnostukseen perustuvan kohdentamisen kautta pystymme rakentamaan merkityksellistä kasvua Länsi-Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueille. Avainroolissa olette te, alueella toimivat yritykset, joiden osaaminen ja näkemys ovat kaiken keskiössä. Uskomme alueen innovatiiviseen ja näkemykselliseen tulevaisuuteen, ja haluamme omalla asiantuntijuudellamme tukea Länsi-Uusimaan ja Varsinais-Suomen talouden kasvua. Meille onnistumisellanne on merkitystä.

 

Mitä asiakkaan tulisi tietää?
Asiakkaana teidän ei tarvitse olla sisältömarkkinoinnin ammattilaisia, sillä me olemme sitä. Asiakkaana teidän tulee vain tietää, mitä haluaisitte omassa liiketoiminnassanne saavuttaa. Autamme teitä keskustellen, jotta voimme varmistaa, että tavoittelemme teille oikea-aikaisesti oikeita tuloksia ja realistisella resursoinnilla.

 

SME-digikampanja vain päivissä, alk. 500 €
Pienelläkin budjetilla saadaan monipuolinen digikampanja aikaiseksi. Tuotamme kaikenkokoisille asiakasyrityksille sisältömarkkinointia ja digitaalista mainontaa hyödyntäen sekä paikallismedioita että valtakunnallisia, tavoittelemienne asiakkaiden kiinnostukseen perustuvia, kohdennuksia. Olennaista on siis tavoittaa oikeat ja aidosti ostohaluiset asiakkaat, eli laatu korvaa määrän!

Voit tilata muutamassa minuutissa SME-yrityksille suunnitellun valmiin digikampanjapaketin alk. 500 € + alv 24%, jolloin asiantuntijamme optimoivat parhaan mahdollisen digipaketin hyödyntäen Google- ja some-mainontaa sekä valtakunnallisia merkittäviä verkkomedioita. Kun olet täyttänyt kaavakkeen, otamme Sinuun yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa kuittauksella, että suunnitelma on valmis. Samalla saat laskun, jonka suorittamisen jälkeen käynnistämme tuotannon. Kampanja on mahdollista saada liveksi jopa kolmessa arkipäivässä!