Lisää liidejä, enemmän myyntiä! Automaatiopaketit alkaen 390 € / kk!

handshake.jpg

Storybound laajentaa palvelujaan markkinointiautomaatioon, jonka avulla myös pienet ja keskisuuret yritykset pystyvät tehostamaan parhaiden liidien tavoittamista ja tätä kautta myynnin kasvua. Kotimainen ja luotettava tekninen yhteistyökumppanimme on Vine Oy.

 Asiakkaamme saavat Storyboundin kautta jatkossa siis niin sisältöstrategiat kuin -suunnitelmat, sisällön tuotannon ja automaation – kustannustehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Automaatiopalveluun sisältyy myös mahdollisuus hyödyntää Suomen Asiakastiedon päättäjätietoja sovitun kk-laajuuden mukaan.

Moni pienikin yritys hyötyisi olennaisesti automaation käyttöönotosta, mutta resurssit eivät riitä sen hallinnointiin: siksi tarjoamme automaatiota myös avaimet käteen -palveluna, jolloin pakettiin lisätään sisällöntuotanto sekä automaation pyörittäminen ja seuranta sovitussa laajuudessaan. Asiakkaalle nimetään yksi ensisijainen kontakti, jonka kautta kaikki asiointi hoituu henkilökohtaisesti ja asiantuntevasti.

Kiinnostuitko? Meilaa: elli.makila@storybound.fi

Storyboundista BrandBuddy Groupin kumppani

BrandBuddy_laaja logo netti.png

Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva brändinrakentamisen ja myymälämarkkinoinnin asiantuntija BrandBuddy Group on valinnut sisältömarkkinoinnin kumppanikseen Storybound Oy:n. Yhteistyö käsittää alkuvaiheessa ensisijaisesti BrandBuddy Groupin omaa strategista ja taktista tekemistä, mutta tavoitteena on hyödyntää synergiaa läpi palveluiden.

-       Storyboundin sisältötekeminen täydentää omia palvelujamme, joten tulevaisuudessa voimme tarjota entistäkin kattavammat paketit myös omille asiakkaillemme, BrandBuddy Groupin toimitusjohtaja Mia Hudd kertoo.

Niin ikään yhteistyö vahvistaa Storyboundin resursseja tapahtuma- ja myymälämarkkinoinnin puolella, sillä kohtaamiset ja immersiiviset kokemukset ovat luonteva osa sisältömarkkinoinnin ulottuvuuksia.

-       BrandBuddyn kansainvälisen tason osaaminen ja avoin sekä aidosti positiivinen asenne ovat juuri sitä lisäarvoa, minkä haluamme mahdollistaa myös omille asiakkaillemme. Yhteistyön kautta pääsemme oppimaan parhailta, iloitsee Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä.

Storybound toteuttaa SATL:n markkinointistrategian

Suomen Autoteknillinen Liitto SATL on aloittanut Storyboundin kanssa markkinoinnin strategiatyön. Perusteellinen strategiatyö tulee vastaamaan ensisijaisesti seuraavien kahden vuoden liiketoiminnallisiin tavoitteisiin, mutta vahvistaa SATL:n aktiivista asiantuntijaroolia myös pidemmällä aikavälillä ja kansallisen toimijuuden lisäksi kansainvälisessä kontekstissa. Asiantuntijatason sisällöllisten palvelujen lisäksi erityishuomiota saavat erilaiset tapahtumakonseptit ja niihin liittyvät, liiton ydintehtäviä tukevat, toimenpiteet. Kaiken keskiössä ovat sekä olemassa olevien että tulevien henkilö- ja yritysjäsenten monimuotoiset tarpeet.

- SATL uudistuu vastaamaan paremmin jäsentensä tarpeita ja tulee yhdistämään jäsenensä tiiviimmin osaksi kansainvälistä autoinsinöörijärjestö FISITA:a. Tulemme luomaan uusia palveluita ja kehittämään olemassa olevia, jotta voimme tukea autoalalla työskentelevien teknisten henkilöiden osaamista autoilun ja liikkumispalveluiden muutoksessa, kertoo SATL:n liiketoimintajohtaja Juha Seppälä.

 
5c998b27-ef69-4a2f-afe5-9aa569d409c6.jpg
 

SATL

Suomen Autoteknillinen Liitto ry on autoalan ammattilaisten ja asiantuntijoiden yhteistyö- ja koulutusjärjestö. SATL toimii jäsenyhdistystensä kattojärjestönä, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää koko autoalan osaamista ja ammattitaitoa.

 

Esittelyssä projektiassistenttimme Heidi!

Storybound sai jengiinsä loistavan vahvistuksen jo keväällä, kun iloinen ja täsmällinen projektiassistentti Heidi Mäkelä nappasi koppia avainasiakkaiden operatiivisen markkinoinnin rutiineista ja aikatauluista. Niistä asioista, joiden toimiessa kaikki sujuu kuin tanssi, mutta joiden laiminlyönti ilman Heidin kaltaisia tarkkasilmäisiä ihmisiä ajaisi koko tekemisen nopeasti kaaokseen. Kiitos Heidi, että teet työpäivistämme toimivampia ja ehdottomasti hauskempia!

 
heidin_kuva.jpg
 

Heidi Mäkelä

on Storyboundin loistava projektiassistentti.

Storybound allekirjoitti lukutaitositoumuksen

Tänään Musiikkitalolla julkistettiin media- ja markkinointialan yhteinen sitoumus nuorten lukutaidon kehittämiseksi ja yritysten mediakasvatusvastuun konkretisoimiseksi. Storybound Oy on yksi ensimmäisistä sitoumuksen allekirjoittaneista markkinointiviestinnän toimistoista. Tulemme jatkossa panostamaan mainostajan mediakasvatusvastuun esiintuomiseen ja mahdollisuuksiin kaikessa asiakastyössämme.

- Iso osa sisällöistä tuotetaan nykyään kaupallisesti. On ilmiselvää, että mediakasvatusvastuu koskee myös mainostajia ja meitä kaupallisten sisältöratkaisujen palveluntuottajia, perustelee Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä.

Lue Sanomalehtien Liiton tiedote.

priscilla-du-preez-jjMvkdunYt8-unsplash.jpg

Uusi pääkonttori avautuu Lohjalle!

dose-media-bU6JyhSI6zo-unsplash.jpg

Kaksi muuttoa ja uusi pääkonttori, jipii! Helsingin-pisteemme palvelee toukokuusta alkaen historiallisella Kaapelitehtaalla. Samanaikaisesti avaamme myös uuden pääkonttorimme kulttuuria ja teollista menestystä huokuvalla Lohjalla, legendaarisessa Saajos-yhtiöiden tehdasmiljöössä. Uuden pääkonttorin myötä postitus- ja laskutusosoitteemme myös muuttuu, ja se on 29.4.2019 alkaen Puistokatu 21, 08150 Lohja.

Markkinointiaamu lohjalla 5.8.

Lohjan kaupungin Yrityspalvelut tarjoaa Lohjalla toimivien yritysten markkinointipäättäjille Sisältömarkkinointi ja sen rooli liiketoiminnassa -aamiaiskoulutuksen keskiviikkona 8.5.2019 klo 8.30-11.

Markkinoinnista vastaaville ja yritysjohdolle suunniteltu aamu tarjoaa työkaluja liiketoiminnallisten tavoitteiden tukemiseen sekä markkinoinnin ja mainonnan tulokselliseen toteuttamiseen sisältömarkkinoinnin keinoin. Se parantaa valmiuksia johtaa sisältömarkkinoinnin prosesseja niin sisäisesti tuotettuna kuin kumppanilta ostettuna.

Kouluttajana toimii Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä, kansainvälisesti noteerattu sisältömarkkinoinnin asiantuntija ja lohjalainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus mediasta ja markkinoinnista. Mäkilä toimii myös IAB Finlandin Sisältömarkkinoinnin työryhmän puheenjohtajana.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Storybound asiantuntijaksi tanssin ja sirkuksen tiedotuskeskuksen kehittämishankkeeseen

Storybound Oy on valittu toimintamallin ja palvelukonseptin konsultoivaksi asiantuntijakumppaniksi Tanssin ja Sirkuksen Tiedotuskeskusten merkittävään välittäjäportaan kehittämishankkeeseen. Kaksivuotinen hanke tulee luomaan uudenlaisia tuotanto-, managerointi- ja agentuuripalveluita taiteilijoille ja ryhmille. Lue lisää hankkeesta ja sen vastavalituista tuottajista Tanssin Tiedotuskeskuksen tiedotteesta.

david-hofmann-POd35V_uE4k-unsplash.jpg
shutterstock_1354072952-2.jpg

Storybound Oy:n toimitusjohtaja noteerattu 100 Significant women in native advertising- listalla

0-3.png

Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä on valittu jo toistamiseen Native Advertising Instituten 100 Significant Women in Native Advertising -listalle.

- Olen aina uskonut ahkeruuteen ja siihen, että uudet mahdollisuudet ansaitaan osoittamalla ensin itse oma kyvykkyytensä. Mottoni on, että yritän mieluummin kuin valitan. Tästä ajatuksesta olen tarpeen tullen hakenut sinnikkyyttä ja lisävoimaa.

Syksyllä Mäkilä toimii myös Native Advertising Awards -raadissa. Palkinnot jaetaan marraskuussa Berliinissä, Native Advertising Days -konferenssin yhteydessä.

Vaikuttajamarkkinoinnin opas julkaistu

IAB Finlandin jäsenenä Storybound Oy on ollut mukana tuottamassa laajaa opasta vaikuttajamarkkinoinnin onnistuneeseen toteuttamiseen. Sisältömarkkinoinnin työryhmän laatima opas palvelee niin mainostajia, julkaisijoita, vaikuttajia kuin muita aiheesta kiinnostuneita sidosryhmiä, antaen konkreettisia ohjeita muun muassa merkitsemiseen ja sopivan vaikuttajan valintaan.

Lue toimarimme Ellin haastattelu Kauppalehdestä ja lataa oma ilmainen oppaasi!

joshua-rawson-harris-798679-unsplash_V2.jpg

Storybound tuottaa Lappeenrannan Tanssiopiston juhlavuoden kampanjat

shutterstock_149300345.jpg

Lukuisia maamme eturivin tanssijoita kouluttanut Lappeenrannan Tanssiopisto (ent. Balettikoulu Sonja Tammela) juhlii 50. toimintavuottaan. Toukokuussa Lappeenrannassa järjestettävän suuren gaalan lisäksi juhla näkyy ympäri vuoden muun muassa monipuolisena markkinointiviestintänä, jossa Tanssiopiston historia, nykyaika ja tulevaisuus esitellään tanssin ja ennen kaikkea tanssijoiden kautta. Storybound Oy:n suunnittelemat kampanjat näkyvät niin Tanssiopiston omassa kuin ostetussa mediassa.

- Tapasin Storyboundin Elli Mäkilän alkusyksystä 2018 Suomen tanssioppilaitosten liiton koulutustilaisuudessa. Storyboundin esittelemät markkinoinnin teesit olivat erittäin kiinnostavia, lisäksi Mäkilän tanssialan tuntemus ja energinen ote tekivät vaikutuksen, Lappeenrannan Tanssiopiston rehtori Kaija Kontunen-Forsblom kertoo  Storyboundin valintaan vaikuttaneista tekijöistä.

Lappeenrannan Tanssiopiston rooli paikalliselle yhteisölle ja koko tanssin kentälle on ollut puolen vuosisadan aikana merkittävä.

- Onkin tärkeää, että nostamme esille myös ne tarinat, jotka ovat vaikuttaneet tanssikulttuurin kehittymiseen koko Suomen näkökulmasta. Lappeenrannan Tanssiopiston ja paikallisen yhteisön dialogissa on paljon esimerkillistä, josta kannattaisi muidenkin ammentaa, kiittelee Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä.

Storyboundin perustaja Elli Mäkilä kutsuttu Native Advertising Awards 2019 -tuomaristoon

33:n eri kategorian palkinnot on jaettu perinteisesti Native Advertising Days -tapahtuman yhteydessä marraskuisessa Berliinissä. Tapahtuman järjestää Native Advertising Institute, joka viime vuonna noteerasi Mäkilän myös 100 Significant Women in Native Advertising -julkaisussaan. Lue lisää Native Advertising Awards -palkinnoista kilpailun sivuilta https://nativeadvertisinginstitute.com/awards/

Elli Makila MV small.jpg

Storyboundista IAB Finlandin markkinointikumppani

IAB Finland on valinnut markkinointiviestinnän pääyhteistyökumppanikseen Storybound Oy:n.

iStock-944101964.jpg

Syksyllä 2018 IAB Finlandin kohderyhmien segmentoinnilla ja markkinointiviestinnän vuosikellolla alkanut hyvä yhteistyö jatkuu tiiviinä myös 2019, Storyboundin vastatessa jatkossa myös segmentoinnin ja vuosikellon mukaisesta sisällöntuotannosta.

-       Storybound on jo osoittanut, että heillä on hyvä ymmärrys IAB:n tarpeista ja digitaalisen mainonnan sekä markkinoinnin alan jatkuvasti muuttuvasta luonteesta. Storyboundin kanssa on ollut helppoa ja joustavaa toimia, perustelee IAB Finlandin toiminnanjohtaja Birgitta Takala.

Osana yhteistyötä Storybound Oy suunnittelee myös IAB Finlandin uusittavien kotisivujen sisällöllisen rungon ja käyttäjäpolut.

-       Vuoden 2019 tekemisen ytimessä ovat IAB Finlandille tärkeiden kohderyhmien aidot kiinnostuksen kohteet ja henkilökohtaiset motivaattorit, joita varten tuotamme lisäarvollista ja sitouttavaa sisältöä, summaa Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä.

Tämän hetken tärkeimmät natiivimainonnan trendit

shutterstock_535508461.jpg

Natiivimainonnan konferenssi Native Advertising Days järjestettiin 4. kertaa Berliinissä. 45:stä eri maasta paikalle saapuivat alan pioneerit ja konkarit jakamaan avoimesti oppejaan sekä kokemuksiaan. Kokosimme tähän tärkeimmät:

Brändeistä kasvaa medioita

Perinteisen mediatilan myyjät saavat rinnalleen uuden kilpailijan omista asiakkaistaan. Mikäli asiakkaan oman median sisältö on tarpeeksi kiinnostavaa, laadukasta ja vastaa kuluttajan tarpeisiin, valitsee kuluttaja brändille kuuluvan kanavan. Kun tarpeeksi moni kuluttaja valitsee näin, syntyy brändin omasta kanavasta arvokas asiantuntijamedia, jolla on myös mediamyynnillistä arvoa. Sama logiikka pätee sekä b-to-c- että b-to-b-kanaviin.

 “The Importance of Truth and the Power of Authentic Stories”

Melanie Deziel, StoryFuel

Laatukriteerit nousevat

Journalismin tehokeinot ja perusopit, syvä tarinankerronnallinen kyvykkyys sekä rikas ja oikeaoppinen kieli ovat ratkaisevia tekijöitä. Laatu on kriittinen erottautumisen keino ilmaisen sisällön ylituotannon ja ns. sisältömelun keskellä.

 Ratkaisut rakennetaan ihmisen ympärille

Mediamyynti ei voi enää edetä omat tuotteet edellä. Ei myöskään riitä, että asiakkaalta kysytään, mitä tämä haluaa. Ei riitä, että asiakasta kuunnellaan – pitää kuunnella myös asiakkaan asiakasta, jotta ratkaisu toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Kysy, tutki ja palvele hyvin. Kysy uudelleen, tutki lisää ja palvele vielä paremmin. Palvele aina ihmistä.

 “Our Brains decide for us based on Priority”

Brandon Keenen, CNNi

Mikään mainos ei aiheuta ostopäätöstä - aivosi ovat sen jo tehneet

Mikään tunteita herättävä sisältö ei saa asiakasta yhtäkkiä päättämään, että hänen pitäisi ostaa uusi televisio. Mikäli hän sen ostaa, ovat hänen aivonsa tehnyt päätöksen jo kauan ennen eikä hän itsekään välttämättä sitä vielä tiedosta. Aivot tekivät päätöksen jo puoli vuotta sitten, kun nykyinen televisio oikkuili ensimmäisen kerran – ostopäätös vaan laitettiin aivojen työjonoon odottamaan oikeaa hetkeä tiedostaa se. Päätös hankkia uusi televisio ei siis synny tunteita herättämällä. Sen sijaan päätös ostaa juuri sinun tarjoamasi televisio voi syntyä, kun kuluttaja kohtaa sisältöä jossa on jotain hänen tunteisiinsa vetoavaa – tämä laukaisee tiedostamisen ostopäätöksestä.

Branded content

Älä myy tuotettasi. Myyntipuhe ja mainosteksti eivät kuulu hyvään natiivimainontaan tai sisältömarkkinointiin. Vielä paremmin menee, jos et mainitse tuotettasi lainkaan. Tuottakaa laadukasta branded contentia, joka tarjoaa kohderyhmäsi elämään ja (jopa muihin) kiinnostuksen kohteisiin (kuin edustamaasi alaan) liittyvää hyvän journalistisen tason lisäarvollista sisältöä.

Poliittisen vaikuttajamarkkinoinnin suositus julkaistu!

shutterstock_1155270079-2.jpg

IAB Finlandin jäsenenä Storybound Oy on ollut mukana valmistelemassa ensimmäistä Poliittisen vaikuttajamarkkinoinnin suositusta.

- Suomessa on poikkeuksellisen laadukas ja eettisesti tasokas sisältömarkkinoinnin kulttuuri, joten koemme, että meillä on edellytykset toimia myös poliittisen sisältömarkkinoinnin edelläkävijämaana, taustoittaa IAB:n Sisältömarkkinoinnin työryhmän puheenjohtaja ja Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä.

Lue Marmain juttu aiheesta ja lataa oma suosituksesi tästä!