Markkinointiaamu lohjalla 5.8.

Lohjan kaupungin Yrityspalvelut tarjoaa Lohjalla toimivien yritysten markkinointipäättäjille Sisältömarkkinointi ja sen rooli liiketoiminnassa -aamiaiskoulutuksen keskiviikkona 8.5.2019 klo 8.30-11.

Markkinoinnista vastaaville ja yritysjohdolle suunniteltu aamu tarjoaa työkaluja liiketoiminnallisten tavoitteiden tukemiseen sekä markkinoinnin ja mainonnan tulokselliseen toteuttamiseen sisältömarkkinoinnin keinoin. Se parantaa valmiuksia johtaa sisältömarkkinoinnin prosesseja niin sisäisesti tuotettuna kuin kumppanilta ostettuna.

Kouluttajana toimii Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä, kansainvälisesti noteerattu sisältömarkkinoinnin asiantuntija ja lohjalainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus mediasta ja markkinoinnista. Mäkilä toimii myös IAB Finlandin Sisältömarkkinoinnin työryhmän puheenjohtajana.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!